Goedkope website laten maken

Een website laten maken die niet gevonden wordt, daar heb je weinig aan. Om meer bezoekers te krijgen wil je o.a. zo hoog mogelijk scoren in Google.

Met SMART Dashboard heb je een krachtige SEO optimalisatie tool in handen waarmee je heel snel hoger in Google komt. In combinatie met onze super snelle SMART Websites heb je de beste seo optimalisatie die je je maar kan wensen!

Goedkope websitebouwer

Betaalbare en professionele website voor zzp-ers!

Wilt u als zzp-er niet teveel geld uitgeven voor een website?

Laat uw website maken! Een betaalbare en professionele website laten maken is mogelijk.

Bent u als zzp-er opzoek naar hoe u een goedkope maar professionele website kan laten maken? Het is belangrijk dat uw website op de juiste manier wordt gemaakt. Het juiste thema zal op uw website toegepast moeten worden en aansluiten op uw huisstijl. Het optimaliseren is aanzienlijk voor uw website. Zo krijgt u de kans om hoger in Google ’s zoekresultaten te komen en meer door klanten gevonden te worden. Dat kan toegepast worden door gebruik te maken van de SEO-optimalisatie. Deze online-marketingstrategie zal u bevoordelen. Er wordt gebruik gemaakt van de juiste zoek- en trefwoorden waarmee u beter gevonden wordt. Uw professionele website zal dan (betaalbaar) op de juiste manier geoptimaliseerd worden.

Goedkoop een website laten maken?

Het kan goedkoop dus doe het niet zelf.

Goedkoop een website laten maken kan niet overal. Een website gaat verder dan alleen technisch, het ontwerp. Er komt meer bij kijken. Linkbuilding, de juiste tekst (content), de juiste afbeeldingen, de juiste titels en kopjes en dan is het nog de bedoeling om de website op nummer 1 te krijgen. Kortom doe het niet zelf. Laat je website maken. Uw website is een van de belangrijkste onderwerpen van uw marketing en van de promotie van uw bedrijf.

NB: Vraag nu uw eigen startpakket aan voor een goedkope en professionele website!

Wat heeft u nodig voor een goede website?

Een goedkope website met goede inhoud.

Goede content

Goede content op uw website helpt u voor een betere positie in Google's zoekresultaten. Zorg voor een juiste volgorde en nuttige informatie.

Meer lezen

Linkbuilding

Linkbuilding zorgt ervoor dat Google uw website goed kan beoordelen en er zo voor kan zorgen dat uw website een goed positie krijgt.

Meer lezen

Professioneel design

Een professionele website met een mooi design is belangrijk. Er zal een thema moeten worden toegepast zodat mensen een herinneringswaarde krijgen. Een mooi design zorgt ervoor dat u bezoekers werft.

Meer lezen

Domeinnaam

Een goede domeinnaam met gebruik van de juiste trefwoorden is goed voor de website's vindbaarheid.

Meer lezen

Hoger in Google met SEO optimalisatie!

Wil je hoger in Google komen? Gebruik onze SEO optimalisatie tool! 

SMART Dashboard is een gemakkelijk te gebruiken SEO optimalisatie tool die direct inzicht en controle geeft! Met onze SEO optimalisatie tool krijg je een overzichtelijk dashboard met:
 

 • Zoekwoord ranking
 • Extra Zoekwoord suggesties
 • On-Page SEO tool
 • Linkbuilding tools
 • Analytics overzicht
 • Search Console statistiek
 • Linkbuilding manager
 • Facebook Insights
 • Facebook ads overzicht
 • Google Mijn bedrijf
 • Google ads overzicht
 • Maandelijkse rapportage

On page SEO Optimalisatie

SEO Optimalisatie per pagina!

Ook al is de meeste techniek al heel erg goed, het kan altijd beter. Deze tool vertelt je precies wat je op elke pagina van je site nog kan verbeteren op gebied van:

Titels - Content inhoud - Metatitels - Meta Omschrijving - Relevantie van de tekst - Afbeeldingen check - Robot txt - Interne links - pagina snelheid - en nog heel veel meer......!

Hoger in Google per zoekwoord

Inzichtelijk SEO optimalisatie

Een positie overzicht van al jouw zoekwoorden met keurige statistieken, zowel op desktop en mobiel als lokale ranking. Per pagina krijg je inzicht in hoe je kunt optimaliseren. 

Daarbij een tool die jou precies laat zien welke zoektermen een hoog volume hebben, zodat je daar je volgende SEO geoptimaliseerde pagina's voor kan gaan schrijven.

Linkbuilding SEO Tool

Hoger in Google met slimme links

Heb je altijd al eens bij de concurrent in de keuken willen kijken? Guess what... We've got just the tool!

Met een paar klikken op de muis zie je precies hoe en waar jouw concurrenten zich profileren. De beste backlinks in een heldere lijst, zo op je deurmat...eeuh in je dashboard.

Google Analytics

Google Analytics is een hele handig SEO tool waarin je optimalisaties kan tracken, maar.... het is niet direct de meest makkleijke tool om te gebruiken en uit te lezen. 

Wij maken van jouw Google analytics gegevens overzichtelijke SEO optimalisatie informatie op basis waarvan je beter kan navigeren om hoger in Google te komen.

Search Console Optimalisatie

Zoekamchine optimalisatie met meetresultaten uit search console.

Een helder overzicht vanuit search console waarin je kan zien waar bezoekers zijn binnen gekomen en hoe je klik-ratio ervoor staat.

Zo weet je direct op welk zoekwoord je het beste geoptimaliseerd hebt en welke zoekwoorden je voor je SEO optimalisatie kan verbeteren.