Bouwen jullie websites met een CMS?

JA! Elke website die we maken wordt gelevert met een professioneel CMS (content management systeem) zodat je ook zelf eenvoudig aanpassingen kan door voeren. 

Maken jullie websites mobiel vriendelijk?

JA! Alle websites worden gemaakt met een techniek die automatisch mee schaalt afhankelijk van het scherm formaat van de website gebruiker. Mobiel, tablet, laptop en desktop formaat.

Maken jullie de website Google proof?

JA! Voor alle websites die we maken gebruiken het SMART websites CMS. Dit is een professionele webbuilder tool die hele schone website code produceert bij het publiceren van de website. Dit zorgt voor snelle en goed indexeerbare websites.

Doen jullie ook domein registratie?

JA! Voor klanten voor wie we een website mogen maken leveren we ook de service (en/of verhuisservice) van domeinen. Hierbij denken we mee voor een pakkende website naam.

Is de website mijn eigendom?

JA! De website die we voor jou maken wordt jouw eigendom. Je kunt met de html versie van de website altijd naar een ander verhuizen.

Kan er ook betaalt worden op de website?

JA! Als onderdeel van ons totaal pakket leveren we ook een webshop mogelijkheid met een betaal systeem erachter.

Regelen jullie de hosting van de website?

JA! Voor alle websites regelen wij de hosting en de bijbehorende technische updates en beveiliging inclusief:

  • Managed mail service
  • DNS Service
  • Hacker beveiliging
  • Periodieke website backup's
  • 24/24 Server backup's

Voldoet de website aan de AVG wet?

JA! Alle websites die we leveren worden bij onze hostingservice voorzien van een SSL certificaat die zorgt voor een beveiligde verbinding.

Regelen jullie ook de website updates?

JA! Voor alle websites die we hosten verzorgen we ook de techniek updates en CMS updates. Zo blijft je website veilig en ga je mee met de tijd zonder opnieuw een investering te hoeven doen.

Kan ik ook bloggen op mijn website?

JA! Als het gewenst is dan maken we een blog aan op je website die je zelf eenvoudig kunt uitbreiden met blogs en artikelen.

Melden jullie mijn website aan bij Google?

JA! De websites die we maken worden aangemeld bij Google en we laten ze ook gelijk indexeren voor een betere Google positie.

Zit er ook Google Analytics op mijn website?

JA! Voor alle websites die we maken vragen we een analytics account aan en plaatsen de tracking code op de website zodat dit gemeten kan worden.