Wat zeggen klanten van SMART websites CMS

"Kars van Defero is een geweldige persoonlijkheid. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden die Kars typeren. Zeer betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na en heeft voor ons bedrijf een hele mooie, professionele website gemaakt."

Maurice Blom

maurice

"In het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moest zien. Nu ben ik deze zelf aan het vullen en als ik ergens niet uitkom word ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen."

Bianca Brakenhof

bianca brakenhoff

"Zonder technische kennis of ervaring kan ik het eenvoudig zelf aanpassen, fantastisch!"

Reinier van Santen

"Super hoe er mee gedacht wordt. Lokaal word ik erg goed gevonden en ik krijg veel klanten via m'n website. Echt een aanrader."

Gert Jan Timmer

"Verwerken van nieuwe artikelen en teksten is nog nooit zo makkelijk geweest. Werkt echt super fijn."

Saskia Scheffers

"Mooi product voor een nette prijs. Ik kan ook anderen toegang verlenen om me te helpen, erg prettig."

Erica Koelewijn

erica koelwijn

"Persoonlijke aandacht met passend advies."

Benjamin van Zuilekom

"Waanzinnig snelle service, super blij met resultaat. Mijn PA kan het makkelijk beheren, zo heb ik m'n handen vrij. Toppers!"

Arnoud van der Sluis

"Deskundige mensen. Gaan pas live wanneer jij 100% tevreden bent. Erg blij met het resultaat."

Daniel van Dormael

daniel van dormael youlease support

"Bovenaan in Google en ik heb nog niks aan SEO marketing gedaan, alleen maar de stap-voor-stap instructies gevolgt. Echt heel erg lekker werken dit. "

Henrieke Sijrier

"Makkelijk systeem om te leren, heb al meerdere websites gemaakt. Erg blij mee."

Esther Zaal

"Hele mooie templates die helemaal in je huisstijl te maken zijn. Blij met het resultaat, krijg mooie reacties van de mensen om me heen."

Hilly van der Horn

"Ik wilde graag een website maar had geen zin in gedoe. Toen kwam ik Kars tegen en die heeft met SMART Websites enorm geholpen! Nu kan ik het zelf."

Adrie van der Wijst

"Maakt een prachtig product en let zeer goed op wat de klant wil uitstralen. En dan de service en klantvriendelijkheid. Hier is echt de klant nog koning!"

Bertus Kramer

"Ik verbouw liever huizen, maar moet zeggen dat dit boven verwachting eenvoudig werkt. Bij vragen wordt er altijd snel geholpen en gereageerd. Van harte aanbevolen."

Jelle Geuze

jelle geuze

"Erg prettig samenwerken, en het SMART website systeem zorgt ervoor dat ik lokaal goed gevonden wordt. Blij met de stap voor stap uitleg."

Bas Veenstra

"Word goed gevonden in Google dankzij het SMART website systeem van Defero. Heel fijn."

Marcel Klompmaker

"Heel erg tevreden over onze nieuwe website. Al mijn wensen voor de website zijn professioneel verwerkt en ook nog voor een super prijs!"

Rene Arbon

"De optimale combinatie tussen zelf doen en een expert kunnen gebruiken. Mooi dat er elke keer weer nieuwe updates komen, heel professioneel."

Igno Breukers

"Ik wil helemaal niks zelf doen, ja lassen, maar niks met websites! Mooi dat Kars daar geweldig in kon helpen. Met een paar woorden van mij stond zo een nieuwe site live en ik bespaar enorm in de kosten. Super blij mee!"

Arie van Heezik

"Kars heb ik leren kennen als  een creatieve ondernemer die altijd vooruit kijkt om zo efficiënt mogelijk te werken met maximaal resultaat. Dat is iets wat ik terug zie in de software. Kortom, van harte aanbevolen!  "

Ernst van der Giessen

ernst vanb der giessen

"Al een paar jaar maken we gebruik van de SMART website van Defero. Nooit problemen en vragen worden snel omgezet in antwoorden."

Elise Duinker

"Met de instructie video's kan ik zelf eenvoudig mijn website beheren en mijn boeken op het internet plaatsen. Bedankt voor de fijne service."

Japke de Kraker

"Gelijk bovenaan in Google! Wauw wat een makkelijk systeem. En heb je hulp nodig dan sta je er niet alleen voor."

Corrie Mannee

"Kars is een bevlogen internet ondernemer met passie voor resultaat en goede automatisering. Blij met m'n website."

Arnoud Olde

"We waren bijna onvindbaar met onze hostel op het internet. Nu hebben we een site die we zelf eenvoudig kunnen beheren en we worden goed gevonden!"

Judy Pex

"Voor onze stichting maken we gebruik van het SMART website systeem. We zijn dankbaar voor de speciale ANBI tarieven."

Heleen Mak

"Wij hebben onze website via SMART websites laten maken. Handig dat je het zelf makkelijk kan aanpassen."

Denise

"Geweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de leverancier als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen."

Michel Blairon

"Ik zocht een handig website platform waarmee ik zelf makkelijk kan ontwerpen en mijn armbanden kan verkopen. SMART Online Tools kan ik hiervoor van harte aanbevelen."

Marie Onderstal

"Ik wilde graag een nieuwe look voor mijn ontwerpbureau. Defero heeft daar geweldig bij geholpen. Blij met de tijdloze professionele uitstraling."

Johan Donk

"Meerdere websites via SMART Websites laten maken. Mooi dat ik ze zelf  eenvoudig kan onderhouden. Bedankt."

Jan Dirk

"Een mooie, goedkope website dankzij de templates die ze op SMART Websites aanbieden. Blij met het eenvoudige beheer."

Miranda van de Broek