Wat zeggen klanten van SMART websites CMS

"In samenwerking met Kars een mooie website gemaakt die ik nu zelf met de SMART software eenvoudig kan bijhouden en aanvullen. Erg blij mee."

Nora de Vos

"Kars van Defero is een geweldige persoonlijkheid. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden die Kars typeren. Zeer betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na en heeft voor ons bedrijf een hele mooie, professionele website gemaakt."

Maurice Blom
maurice

"In het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moest zien. Nu ben ik deze zelf aan het vullen en als ik ergens niet uitkom word ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen."

Bianca Brakenhof
bianca brakenhoff

"Zonder technische kennis of ervaring kan ik het eenvoudig zelf aanpassen, fantastisch!"

Reinier van Santen

"SMART Websites is voor mensen die een goede website willen hebben maar niet met programma taal willen stoeien om deze te realiseren. Werkt gemakkelijk en de services is goed. Kortom een geweldige mogelijkheid om een professionele website te hebben zonder al teveel kennis en zorgen."

Henk Kamp

"Super hoe er mee gedacht wordt. Lokaal word ik erg goed gevonden en ik krijg veel klanten via m'n website. Echt een aanrader."

Gert Jan Timmer

"Verwerken van nieuwe artikelen en teksten is nog nooit zo makkelijk geweest. Werkt echt super fijn."

Saskia Scheffers

"Helmaal een maatwerk website laten maken die aansluit op wat wij belangrijk vinden in de uitstraling als schoonheidsspecialist."

Annebeth van Gent

"Mooi product voor een nette prijs. Ik kan ook anderen toegang verlenen om me te helpen, erg prettig."

Erica Koelewijn
erica koelwijn

"Snel, concreet, adequaat. Samen een mooie en krachtige website opgebouwd!"

Irene Westeneng

"Dit is zoveel makkelijker dan WordPress! Niet normaal hoe snel die pagina's opgebouwd kunnen worden en nog beter, hoe snel ze geladen worden. Dat vindt Google wel cool zie ik"

Erik van der Veen

"Persoonlijke aandacht met passend advies."

Benjamin van Zuilekom

"Met mijn website ben ik overgegaan naar het systeem van SMART Websites. De bestaande layout pastte compleet in dit systeem dus daar hoefde ik niet opnieuw over na te denken. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en bij te stellen. Een telefoontje is genoeg om hulp te krijgKortom: ik ben helemaal tevreden! Bedankt!"

Corina Hetebrij

"Waanzinnig snelle service, super blij met resultaat. Mijn PA kan het makkelijk beheren, zo heb ik m'n handen vrij. Toppers!"

Arnoud van der Sluis

"Deskundige mensen. Gaan pas live wanneer jij 100% tevreden bent. Erg blij met het resultaat."

Daniel van Dormael
daniel van dormael youlease support

"Bovenaan in Google en ik heb nog niks aan SEO marketing gedaan, alleen maar de stap-voor-stap instructies gevolgt. Echt heel erg lekker werken dit. "

Henrieke Sijrier

"Blij dat ik zelf zo'n eenvoudig beheer over m'n website heb. Ik kan Defero van harte aanbevelen."

Tess Wilmont

"Makkelijk systeem om te leren, heb al meerdere websites gemaakt. Erg blij mee."

Esther Zaal

"Hele mooie templates die helemaal in je huisstijl te maken zijn. Blij met het resultaat, krijg mooie reacties van de mensen om me heen."

Hilly van der Horn

"Strakke website, korte lijntjes. Erg blij mee, aanrader!"

Leonie Arbon

"Ik wilde graag een website maar had geen zin in gedoe. Toen kwam ik Kars tegen en die heeft met SMART Websites enorm geholpen! Nu kan ik het zelf."

Adrie van der Wijst

"Proactief, mooie website, blij met alle technische updates."

Gerald Kamphorst

"Kars is een gedreven persoonlijkheid die actief met je meedenkt. Verschillende projecten samen gedaan, kan deze man van harte aanbevelen."

Arjan Letink
arjan letink

"Maakt een prachtig product en let zeer goed op wat de klant wil uitstralen. En dan de service en klantvriendelijkheid. Hier is echt de klant nog koning!"

Bertus Kramer

"Ik verbouw liever huizen, maar moet zeggen dat dit boven verwachting eenvoudig werkt. Bij vragen wordt er altijd snel geholpen en gereageerd. Van harte aanbevolen."

Jelle Geuze
jelle geuze

"Erg prettig samenwerken, en het SMART website systeem zorgt ervoor dat ik lokaal goed gevonden wordt. Blij met de stap voor stap uitleg."

Bas Veenstra

"SMART websites is een prachtig systeem waarin ik mijn kunst kan aanbieden in mijn eigen stijl. Goede vindbaarheid en altijd een helpende hand als ik er niet uit kom."

Jeanine de Hek

"Word goed gevonden in Google dankzij het SMART website systeem van Defero. Heel fijn."

Marcel Klompmaker

"Heel erg tevreden over onze nieuwe website. Al mijn wensen voor de website zijn professioneel verwerkt en ook nog voor een super prijs!"

Rene Arbon

"De optimale combinatie tussen zelf doen en een expert kunnen gebruiken. Mooi dat er elke keer weer nieuwe updates komen, heel professioneel."

Igno Breukers

"Ik wil helemaal niks zelf doen, ja lassen, maar niks met websites! Mooi dat Kars daar geweldig in kon helpen. Met een paar woorden van mij stond zo een nieuwe site live en ik bespaar enorm in de kosten. Super blij mee!"

Arie van Heezik

"Kars heb ik leren kennen als  een creatieve ondernemer die altijd vooruit kijkt om zo efficiënt mogelijk te werken met maximaal resultaat. Dat is iets wat ik terug zie in de software. Kortom, van harte aanbevolen!  "

Ernst van der Giessen
ernst vanb der giessen

"Al een paar jaar maken we gebruik van de SMART website van Defero. Nooit problemen en vragen worden snel omgezet in antwoorden."

Elise Duinker

"Gelijk op de eerste pagina in google zonder SEO. SMART software biedt een handige websitemaker waarmee ik zelf mijn eigen stem demo's  kan plaatsen en promoten. Super snel online."

Hannelore Zwisterlood

"Met de instructie video's kan ik zelf eenvoudig mijn website beheren en mijn boeken op het internet plaatsen. Bedankt voor de fijne service."

Japke de Kraker

"Gelijk bovenaan in Google! Wauw wat een makkelijk systeem. En heb je hulp nodig dan sta je er niet alleen voor."

Corrie Mannee

"Mijn website heb ik via SMART websites laten maken. Super snel online met een mooie website."

Kathelijn

"Kars is een bevlogen internet ondernemer met passie voor resultaat en goede automatisering. Blij met m'n website."

Arnoud Olde

"We waren bijna onvindbaar met onze hostel op het internet. Nu hebben we een site die we zelf eenvoudig kunnen beheren en we worden goed gevonden!"

Judy Pex

"Voor onze stichting maken we gebruik van het SMART website systeem. We zijn dankbaar voor de speciale ANBI tarieven."

Heleen Mak

"Wij hebben onze website via SMART websites laten maken. Handig dat je het zelf makkelijk kan aanpassen."

Denise

"Geweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de leverancier als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen."

Michel Blairon

"Onze samenwerking met Defero ervaren wij als zeer prettig. SMART websites pakt alles snel op, is flexibel en denkt graag mee in mogelijkheden. De beheer software waarmee gewerkt wordt is zeer eenvoudig en spreekt voor zich. Vakkundigheid, geen onverwachte kosten en helder en eerlijk contact maakt Defero een aanrader voor iedereen."

Sabine de Kruijf

"We waren gestopt met onze bedrijfsvoering en dus ook met de website. Maar toen ik na een jaar een herstart wilde maken kon ik zo verder bouwen dankzij de online backup's. Dat scheelde een hoop tijd en geld. Aanrader!"

Jessica Kroeske

"Ik zocht een handig website platform waarmee ik zelf makkelijk kan ontwerpen en mijn armbanden kan verkopen. SMART Online Tools kan ik hiervoor van harte aanbevelen."

Marie Onderstal

"Ik wilde graag een nieuwe look voor mijn ontwerpbureau. Defero heeft daar geweldig bij geholpen. Blij met de tijdloze professionele uitstraling."

Johan Donk

"Meerdere websites via Defero laten maken. Kan het systeem en de mensen alleen maar van harte aanbevelen! "

Kristiaan ten Brinke

"Super mooie website gemaakt die bij mijn wensen aansluit.
Ook is het fijn dat ik zelf de website kan beheren. Ik ben geweldig geholpen iedere keer als ik contact zocht voor hulp. Duidelijk en eenvoudig."

Chiela den Toom

"Meerdere websites via SMART Websites laten maken. Mooi dat ik ze zelf  eenvoudig kan onderhouden. Bedankt."

Jan Dirk

"Een mooie, goedkope website dankzij de templates die ze op SMART Websites aanbieden. Blij met het eenvoudige beheer."

Miranda van de Broek

"Prettige samenwerking met Kars en een goede begeleiding bij de overstap van Hostnet naar SMART websites, zonder problemen!
Professionele site die volledig voldoet aan onze verwachting. Zeker een aanrader!!"

Eric Verhagen