Website voorbeelden

Hier zie je een aantal website voorbeelden van bedrijven voor wie wij een website mochten maken. Dankzij het SMART websites systeem zijn ze goed vindbaar en behalen ze resultaat.

Colour2you.nl

bianca brakenhoff

In het begin super goed meegedacht hoe mijn website eruit moest zien. Nu ben ik deze zelf aan het vullen en als ik ergens niet uitkom word ik op een vriendelijke en deskundige manier geholpen.

ActiFire.nl

Geesje zijlstra

ActiFire helpt mensen en teams om te werken van hun volle potentie. D.m..v de Keys Test wordt er een persoonlijkheisprofiel zichtbaar. Het logo en de verder huisstijl en website zijn ontworpen vanuit duidelijke onderscheiding en met het thema 'iginite your purpose'.

Uniquecoaching.nl

Hele mooie templates die helemaal in je huisstijl te maken zijn. Blij met het resultaat, krijg mooie reacties van de mensen om me heen.

Sanosrugzorg.nl

maurice

Eigenaar Kars is een geweldige persoonlijkheid. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden die hem typeren. Zeer betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na en heeft voor ons bedrijf een hele mooie, professionele website gemaakt en SEO laten toepassen. Nu maar liefst 12.000 bezoekers per maand!

Woonmodern.nl

arjan letink

Snel, concreet, adequaat. Samen een mooie en krachtige, super snelle website gebouwd met top SEO. 
Onze zoektermen "aannemer Amsterdam" en "bouwbedrijf Amsterdam" staan beide in de top 10 van Google!

Wil jij ook meer resultaat met jouw website?

Pulwatertechniek.nl

Eerst hebben we de website laten bouwen. Daarna hebben we het SEO pakket toegepast. We scoren nu zo hoog in Google dat ik nooit meer zonder klanten hoef te zitten! Top bedrijf en SEO booster pakket van harte aan te bevelen!

Nivonakoffiemachines.nl

ernst vanb der giessen

Kars heb ik leren kennen als  een creatieve ondernemer die altijd vooruit kijkt om zo efficiënt mogelijk te werken met maximaal resultaat. Dat is iets wat ik terug zie in de SMART websites. Maar liefst 22 top 3 posities in Google met hoog volume en daanaast nog eens 17 in de top 10! Kortom, van harte aanbevolen!

Youleasesupport.nl

daniel van dormael youlease support

Deskundige mensen. Gaan pas live wanneer jij 100% tevreden bent. Erg blij met het resultaat. We worden goed gevonden in Google.

UNITED4U.nl

SMART websites heeft deze maatwerk website voor ons gemaakt waarmee we o.a. de werving doen van nieuw personeel. Via geintegreerde webformulieren hebben we nu gelijk helderheid en overzicht. Heel blij mee! Op onze bedrijfsnaam stonden we direct op 1 in Google!

Samenwerkingsverband zo Drenthe

roland

Voor ons samenwerkingsverband hadden we een nieuwe website nodig. Kars van Defero heeft een restyle van het logo gemaakt, een compleet nieuwe huisstijl ontworpen en deze doorgevoerd in een nieuwe website. Nu maken we gebruik van de handige content service voor het up-to-date houden van de website.

Efficiencypartners.nl

Geweldige samenwerking en vooral de ontspanning bij de SMART websites als het even toch anders gaat. Meedenken en adviseren is zeer gaaf en helpt de klant ook om zaken anders te benaderen. Kortom zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het traject is verlopen.

Fietshurenharderwijk.nl

richard

Samen met SMART websites hebben we deze webwinkel laten maken voor de verhuur van fietsen.
33% van onze belangrijkste zoekwoorden staan in de top 3 van Google en zelfs een paar op de eerste plaats!
Deze websites zijn echt instappen en lanceren maar.  

Dominucus-Savio.nl

Voor onze basisschool hebben we in samenwerking met Defero een nieuwe huisstijl, logo en website laten ontwikkelen. Heel blij met het resultaat en positieve feedback van de ouders over het gebruik ervan. We kunnen de website zelf eenvoudig aanpassen en tegelijk maken we ook gebruik van de handige content service voor wat meer technische aanpassingen. Van harte aanbevolen. 

Wil jij een indicatie van de kosten voor jouw website?

Geuzebv.nl

jelle geuze

Kars is een geweldige persoonlijkheid. Luisteren, reageren, aanvulling ideeën voorstellen, creatieve oplossingen bedenken zijn kernwoorden die Kars typeren. Zeer betrouwbaar, hij komt zijn afspraken na en heeft voor ons bedrijf een hele mooie, professionele website gemaakt.

Fietsbeter.com

Super hoe er mee gedacht wordt. Lokaal word ik erg goed gevonden en ik krijg veel klanten via m'n website. Echt een aanrader.

Healyourheart.nl

erica koelwijn

Mooi product voor een nette prijs. Ik kan ook anderen toegang verlenen om me te helpen, erg prettig.

Innotechkramer.com

Maakt een prachtig product en let zeer goed op wat de klant wil uitstralen. En dan de service en klantvriendelijkheid. Hier is echt de klant nog koning!

Springkussen-verhuur.com

Smart websites heeft voor mij deze website gemaakt en SEO toegepast op de website. Lokaal wordt ik goed gevonden en krijg ik klanten binnen via de website. Bedankt.